Het Nieuwe Werken in de gezondheidszorg

Gepubliceerd: 31-05-2013


De bank- en verzekeringssector, energie- en nutsbedrijven en de ICT- en andere adviesbureaus zijn in Nederland het verst met de toepassing van de principes van HNW. Overheid en gezondheidszorg sluiten op dit moment de rij. Men acht de kansen in de gezondheidszorg voor HNW vaak gering. De Parnassia Groep bewijst het tegendeel.

 


Voortrekkersrol in gezondheidzorg

 

Parnassia Groep (PG) is een van de grootste GGZ-instellingen in Nederland en vervult een voortrekkersrol. PG richtte een aantal afdelingen in volgens het concept van Het Nieuwe Werken.  Met Werk3.0 bundelt de Parnassia Groep met samenwerkingspartners -  waaronder Qidos -  kennis en ervaring over Het Nieuwe Werken in de GGZ-sector. Werk3.0 helpt GGZ-instellingen om zorg te innoveren, de kosten te reduceren met behoud van kwaliteit van zorg en werk én plezier in het werk.

» Ga naar de website Werk3.0

 
Uitnodiging 'Het Nieuwe Werken in de Gezondheidszorg'  |  donderdag 13 juni

De Parnassia Groep opent haar deuren voor general,  HR, ICT en Facility managers en projectleiders HNW.  Samen met de partners van Werk3.0  – waaronder Qidos -– houdt Parnassia Groep een inspirerende sessie over HNW binnen de GGZ. 

 13 juni 2013 | 9.30 - 17.00 uur | Parnassia Groep, Den Haag | Kosten: 245,- ex btw.

Met onder meer: Marc Baas, projectleider HNW  aan het woord, een rondleiding door de HNW afdelingen met de architect Marcel Schouten en Martijn de Wildt, directeur Qidos: Wat verandert er in de rol van leidinggevenden?  Wat verandert er voor de medewerkers en hoe maak je sturen op resultaten tot fundament?

Meer over het programma
Meld u hier aan


Meer weten over Ons Nieuwe Werken en de Parnassia Groep?

Interview met Marc Baas, projectleider Ons Nieuwe Werken


Download  Meer info

Stel uw vraag aan een expert

vraag het hier

De Nationale Flexmonitor

Startpunt en kansen voor uw organisatie

naar de monitor

Belangrijk:

doe de test

Over Flexibelwerken.nl

lees hier